Відділ освіти
Хорошівської селищної ради
Вітаємо на сайті відділу освіти Хорошівської селищної ради!
МЕНЮ САЙТУ
 
ОСВІТНІ РЕСУРСИ








 
...


 

 

Головна » 2014 » Листопад » 10 » До уваги випускників 11 класу
2:54 PM
До уваги випускників 11 класу

ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ – 2015

Відповідно до наказу МОН України № 1120 від 01.10.14 р. «Про деякі питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, для осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2015 році» затверджено перелік навчальних предметів зовнішнього незалежного оцінювання: українська мова і література, математика, фізика, хімія, історія України, географія, біологія, російська мова, англійська, німецька, французька, іспанська мови.

Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься у квітні – липні 2015 року.

Кожен зареєстрований учасник ЗНО має право скласти тести не більше як із чотирьох навчальних предметів з переліку навчальних предметів зовнішнього незалежного оцінювання.

Обов’язковим для всіх вступників до вищих навчальних закладів є ЗНО з української мови та літератури.

Для здійснення більш якісного відбору абітурієнтів сертифікаційні роботи зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури та математики будуть двох рівнів складності: базового та поглибленого.

Результати ЗНО з української мови і літератури (базовий рівень – українська мова) будуть зараховуватися як результати державної підсумкової атестації за курс повної загальної середньої освіти для всіх випускників 2015 року.

За потребою можна буде обрати сертифікаційні роботи з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, перекладені мовами національних меншин (кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською). Тестовий зошит, укладений українською мовою, у такому разі не надається.

До приймальних комісій вищих навчальних закладів вступники повинні подавати Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, виданий у 2015 році.

З метою надання можливості ознайомитися із процедурою проведення ЗНО особам, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів у 2015 році, у березні 2015 року відбудеться пробне тестування (наказ УЦОЯО від 16.10. 2014 року № 106):

  • 21.03.2015 - українська мова і література;
  • 28.03.2015 - історія України, математика, хімія, географія, російська мова, біологія, фізика, англійська, німецька, французька, іспанська мови.

Пробне тестування є платним89 грн. за одне тестування.

Учасником пробного тестування зможе стати особа, яка зареєструється для його проходження та здійснить оплату (до 20 грудня 2014 року).

Реєстрація учасників пробного тестування здійснюватиметься з 01 листопада до 15 грудня  2014 року через мережу Internet на сайті ВРЦОЯО (www.vintest.org.ua).

Пробне ЗНО дає можливість:

*      ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання;

*      підготуватися психологічно до проходження  зовнішнього незалежного оцінювання;

*      ознайомитися з форматами сертифікаційних робіт  зовнішнього незалежного оцінювання;

*      ознайомитися із завданнями ЗНО з української мови і літератури, математики двох рівнів складності: базового та поглибленого;

*      орієнтуватися в різних формах завдань зошита ЗНО;

*      розрахувати час на виконання завдань сертифікаційної роботи;

*      потренуватися в заповненні бланків відповідей;

*      отримати результат за виконання завдань пробного ЗНО.

Учасники пробного тестування будуть мати можливість доступу до тренувального on-line тестування на  сайті ВРЦОЯО.

Програми ЗНО, характеристики сертифікаційних робіт ЗНО 2015 року та критерії оцінювання завдань із розгорнутою відповіддю з української, іноземних та російської мов розміщені на сайті Вінницького РЦОЯО (www.vintest.org.ua) у розділі «Готуємось до ЗНО».

Переглядів: 456 | Додав: lenok
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
 
ПОШУК
 
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
АРХІВ
 
НАШІ КОНТАКТИ

e-mail: osvita-hotg@ukr.net