Відділ освіти
Хорошівської селищної ради
Вітаємо на сайті відділу освіти Хорошівської селищної ради!
МЕНЮ САЙТУ
 
ОСВІТНІ РЕСУРСИ








 
...


 

 

Головна » 2015 » Липень » 16 » Навчання закінчилось - відпочинок продовжується
1:48 PM
Навчання закінчилось - відпочинок продовжується

У червні 2015 року в усіх 22 школах району вперше було відкрито мовні денні табори. У 20 загальноосвітніх навчальних закладах працювали пришкільні табори. Мета мовних таборів – популяризація вивчення іноземних мов, допомога дітям у подоланні мовного бар’єру, практичне застосування знань і навичок з іноземної мови. До занять в таборах було залучено 432 дитини. З ними займались 54 вчителі та 2 волонтери( у Новоборівському ліцеї та Володарськ-Волинському НВК).

         Виховна діяльність в мовних таборах була організована відповідно до Положення про мовний табір та плану роботи на кожен день. Діти мали можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності. Вчителі та волонтери у вигляді  мультимедійних презентацій знайомили школярів з культурною спадщиною, традиціями та звичаями країн мову, яких вивчали(англійська, німецька, польська, російська). Проводили цікаві конкурси, ігри та змагання, просвітницькі тренінги.

         Школярі з великим задоволенням працювали в групах та командах, спілкувались, займались творчістю та цікавими справами, розвивали свою креативність. Участь у мовних таборах допомогла дітям розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування іноземною мовою.

         Методист районного методичного кабінету Кос Катерина Павлівна відзначила роботу трьох найкращих мовних таборів та вчителів іноземних мов, які в них працювали. Це табір «Мовний експрес» у Новоборівському ЗНЗ-ліцеї, вчителі Грабчак Наталія Йосипівна та Мудра Наталія Петрівна; табір «Веселка» у Володарськ-Волинській гімназії, вчителі Ніколаєва Альона Вікторівна, Токовчук Людмила Леонідівна, Євпак Олена Миколаївна, Панченко Олена Володимирівна та Грицькевич Наталія Іванівна; табір «Мовний експрес» у Добринському НВК, вчитель Дудка Таміла Михайлівна.

         Підсумки огляду-конкурсу пришкільних таборів буде підведено 20 серпня 2015 року.

         Як повідомила начальник відділу освіти, Ковальчук Лілія Володимирівна, на зустрічі начальника обласного управління освіти і науки Калініна Вадима Олександровича з керівниками освітніх галузей районів і міст Житомирської області було підкреслено про важливість роботи мовних таборів у школах. Наступний навчальний рік оголошено роком англійської мови.

Переглядів: 430 | Додав: lenok
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
 
ПОШУК
 
КАЛЕНДАР
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
АРХІВ
 
НАШІ КОНТАКТИ

e-mail: osvita-hotg@ukr.net