Відділ освіти
Хорошівської селищної ради
Вітаємо на сайті відділу освіти Хорошівської селищної ради!
МЕНЮ САЙТУ
 
ОСВІТНІ РЕСУРСИ








 
...


 

 

Головна » 2017 » Грудень » 29 » Творчою дорогою до мирного неба!
2:48 PM
Творчою дорогою до мирного неба!

Сьогодні десятки тисяч патріотів борються за свободу, незалежність і територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги й розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до долі своєї Батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії.
22 грудня 2017 року  у малій залі Хорошівської районної ради проведено благодійну виставку-продаж дитячих виробів «Творчою дорогою до мирного неба», участь в якій взяли учні та вихованці Топорищенського НВК, Будо-Рижанської ЗОШ І-ІІІ ст., Червоногранітнянської ЗОШ І-ІІ ст., Хорошівського НВК, Хорошівської гімназії, Хорошівського Центру дитячої та юнацької творчості, Іршанського НВК, Іршанського Центру естетичного виховання та Новоборівського дитячого будинку-інтернат.
Значну кількість виробів подарували діти нашим захисникам, вклавши у кожен часточку своєї душі, віри, надії і безмежної дитячої любові.
Депутати районної ради, працівники райдержадміністрації, гості та відвідувачі виставки, купуючи вироби виготовлені дитячими руками, продемонстрували високий рівень патріотизму та надали фінансову підтримку в сумі 3225 грн. нашій славетній 95 – аеромобільній бригаді.
Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму райдержадміністрації висловлює щиру подяку учасникам акції  та усім небайдужим до подвигу наших героїв.
Беручи участь в акції діти  закликають усіх не бути байдужими до долі нашої Батьківщини. Підтримаймо один одного в такий нелегкий для всіх українців час!
І нехай цей невеликий внесок на допомогу героям буде частиною великого добра, яке стане запорукою щасливого майбутнього нашої України. 
Слава Україні!

 

 

Переглядів: 391 | Додав: lenok
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
 
ПОШУК
 
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
АРХІВ
 
НАШІ КОНТАКТИ

e-mail: osvita-hotg@ukr.net