Відділ освіти
Хорошівської селищної ради
Вітаємо на сайті відділу освіти Хорошівської селищної ради!
МЕНЮ САЙТУ
 
ОСВІТНІ РЕСУРСИ








 
...


 

 

Головна » 2015 » Липень » 16 » На оздоровлення - у Пущу-Водицю
1:54 PM
На оздоровлення - у Пущу-Водицю

З березня 2015 року в районі продовжується оздоровлення дітей, потерпілих від аварії на ЧАЕС. Відділом освіти було укладено договір з Українським спеціалізованим диспансером радіаційного захисту населення Міністерства охорони здоров’я України(м. Київ, Пуща-Водиця). В цьому центрі учні нашого району проходять безкоштовне комплексне обстеження, лікування та оздоровлення.

Перший заїзд дітей відбувся 11 березня 2015 року. Станом на 1 липня оздоровлено 161 дитину(найбільше з Іршанського, Краївщинського та Добринського НВК). Наразі проходять оздоровлення ще 24 учні з Володарськ-Волинського НВК, Іршанського НВК, Добринського НВК та Володарськ-Волинської гімназії.

Відділ освіти висловлює подяку: водію шкільного автобуса Володарськ-Волинського НВК Кучеру Івану Петровичу, який постійно здійснює рейси до оздоровчого закладу; медичним сестрам Шевчук Тетяні Станіславівні, Тичині Сніжані Володимирівні  (Володарськ-Волинський НВК) та Тичині Ользі Вікторівні( Іршанський НВК), які супроводжують дітей до місця призначення та дбають про збереження їх здоров’я у дорозі; методисту районного методичного кабінету Матвійчук Олені Василівні, яка проводить організаційну роботу по оздоровленню дітей, потерпілих від аварії на ЧАЕС. Також дякуємо вихователям, які супроводжували дітей та перебували з ними в оздоровчому закладі: Росоловській Руслані Олександрівні та Денисюку Ігору Михайловичу(Краївщинський НВК), Коханській Ірині Юріївні(Володарськ-Волинський НВК), Субін Марії Іванівні та Чайківській Людмилі Володимирівні(Іршанський НВК).

Адміністрацією диспансера окремо було відзначено роботу вчителів Краївщинського НВК Росоловської Руслани Олександрівни та Денисюка Ігора Михайловича.  

Щиро дякуємо головному лікарю диспансера Боженко Вадиму Борисовичу,  заступнику головного лікаря з медичної роботи Гудзь Надії Миколаївні та завідуючій лікувально-реабілітаційним відділенням Вітенко Ірині Володимирівні і надіємось на подальшу співпрацю. 

Начальник відділу освіти     Ковальчук Лілія Володимирівна

Переглядів: 521 | Додав: lenok
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
 
ПОШУК
 
КАЛЕНДАР
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
АРХІВ
 
НАШІ КОНТАКТИ

e-mail: osvita-hotg@ukr.net